returpen logo

Nedenfor kan du læse mere om vilkårene for anvendelse af www.returpen.dk.

Indholdet på Novo Nordisk Denmark A/S’ hjemmeside præsenteres udelukkende til informationsformål. Hjemmesiden indeholder ikke råd eller anbefalinger af nogen art, og  hjemmesiden kan ikke bruges som grundlag for nogen beslutning eller handling. Du opfordres til at konsultere professionelle rådgivere inden for det relevante felt med hensyn til anvendeligheden af ​​et bestemt aspekt af indholdet. Især udgør intet på dette websted en invitation eller et tilbud om at investere eller handle i Novo Nordisk-værdipapirer.

Hjemmesiden indeholder udvalgte oplysninger om sygdomme og tilhørende behandling. Sådanne oplysninger er ikke beregnet som lægelig rådgivning. Sådanne oplysninger er ikke en erstatning for rådgivning fra en læge. Hvis du har spørgsmål vedrørende dit helbred, bør du kontakte din praktiserende læge eller en anden kvalificeret sundhedsudbyder.

Oplysninger på denne side vises som de "er og forefindes", og Novo Nordisk giver ikke nogen erklæringer eller garantier, hverken udtrykkeligt eller indirekte, herunder - men ikke begrænset til - underforstået garanti for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål eller ikke-krænkelse af rettigheder. Novo Nordisk giver ikke nogen erklæringer eller garantier for fuldstændigheden, nøjagtigheden, rettidigheden, tilgængeligheden, funktionaliteten og overholdelsen af gældende lovgivning. Når du benytter denne hjemmeside, accepterer du samtidig risikoen for, at oplysningerne kan være ufuldstændige eller upræcise eller muligvis ikke imødekommer dine behov og krav.

Hverken Novo Nordisk eller vores indholdsleverandører kan holdes ansvarlig for tab eller skader, der måtte opstå som følge af din adgang til eller manglende adgang til denne hjemmeside eller som følge af din tillid til oplysningerne på hjemmesiden. Novo Nordisk fralægger sig ethvert ansvar for direkte skader, indirekte skader, hændelige skader, følgeskader, pønalt begrundede skader og specielle eller andre skader, tabte muligheder, tabt profit eller andre tab eller skader af nogen art. Denne ansvarsbegrænsning omfatter skader eller virus, der kan påvirke dit computerudstyr.

Denne hjemmeside kan indeholde links til andre sider, som ikke ejes eller kontrolleres af Novo Nordisk; vær venligst opmærksom på, at vi ikke er ansvarlige for eller har kontrol over fortrolighedspolitikken på disse sider. Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger gælder kun for oplysninger, der er indsamlet på denne side. Vi opfordrer dig kraftigt til at læse erklæringerne om beskyttelse af personlige oplysninger på alle de sider, du besøger, som indsamler personligt identificerbare oplysninger.

Novo Nordisk anbefaler ikke hjemmesider, som linker til Novo Nordisk sider. Novo Nordisk er ikke ansvarlig for indhold på disse linkede sider, eller for kontrol over de informationer, som brugere kan vælge at give til disse sider.

Novo Nordisk forbeholder sig retten til når som helst at ændre, redigere, udskifte, slette indhold eller begrænse adgangen, eller afbryde distributionen af denne side efter eget skøn.

Indholdet på denne hjemmeside tilhører Novo Nordisk og er beskyttet af loven om ophavsret. De varemærker, tjenestemærker, varebetegnelser, logoer og produkter, der vises på denne hjemmeside, er beskyttet verden over og må ikke benyttes uden forudgående skriftlig tilladelse fra Novo Nordisk.

Du er velkommen til at downloade indholdet på denne hjemmeside, dog kun til egen, ikke-kommerciel brug. Det er ikke tilladt at foretage ændringer eller yderligere gengivelse af indholdet. Indholdet må ikke kopieres eller bruges på andre måder.

Indsendelse af spørgsmål, kommentarer, forslag eller anden kommunikation, herunder ideer, opfindelser, koncepter, teknikker eller knowhow til denne hjemmeside eller til Novo Nordisk på anden vis, elektronisk eller via andre metoder, sker på et ikke-fortroligt grundlag og er Novo Nordisks ejendom og kan benyttes af Novo Nordisk uden begrænsninger og på en hvilken som helst facon og til et hvilket som helst formål, herunder udvikling, produktion og/eller marketing af produkter eller tjenester.

Din adgang til og brug af denne hjemmeside og dets indhold er underlagt og fortolkes i henhold til dansk lovgivning.